Weekly offer

A hot lunch is essential

AT NOON YOU WILL ENJOY ON

Monday

  • Polévka: 0,2l Žampionový krém

    25
  • 120g 1) Steak z vepřové pečeně v hořčičné omáčce, pečené brambory z pece

    115
  • 120g 2) Krůtí nudličky v rokfórové omáčce s restovanými špeclemi

    115
  • 100g 3) Smažený uzený sýr s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou

    109

Tuesday

  • Polévka: 0,2l Hrachová s pórkem

    25
  • 120g 1) Krůtí steak s grilovanou paprikou podávaný s bramborovým závinem

    115
  • 120g 2) „Katův šleh“ z vepřové kýty podávaný s hranolky

    115
  • 250g 3) Zeleninový salát s těstovinami, tuňákem a vejcem

    109

Wednesday

  • Polévka: 0,2l Ovarová s kroupami

    25
  • 120g 1) Zapečený kuřecí plátek s šunkou a sýrem podávaný s krokety

    115
  • 120g 2) Vepřový špíz s klobásou, kapií a cibulí, šťouchaný brambor s pórkem, okurkový dip

    115
  • 4ks 3) Ovocné tvarohové knedlíky s jahodami, přelité máslem, zdobené šlehačkou

    95

Thursday

  • Polévka: 0,2l Gulášová

    25
  • 120g 1) Kuřecí stripsy v kukuřičné strouhance s bramborovým pyré, salátek z červené řepy

    115
  • 120g 2) Vepřová kýta na paprice s houskovým knedlíkem

    115
  • 120g 3) Lasagne Bolognese s parmazánem, zdobené polníčkem

    109

Friday

  • Polévka: 0,2l Bramborová s houbami

    25
  • 120g 1) Kuřecí Gordon bleu s bramborovou kaší, zeleninový salátek

    115
  • 120g 2) Marinovaná krkovička se špenátem a variací knedlíků (karlovarský a bramborový)

    115
  • 120g 3) Rizoto s kuřecím masem sypané parmazánem, kyselá okurka

    109